Dyttholsknatten

EZ6Q4073 (1)
Størrelse17 kvm + hems
Sengeplasser4 personer
Soverom2 soverom

Tretopphytta i Vassfaret ble bygget i 2017, og er festet i furutrær på en liten kolle rett ved fossen.

Hytta er 17m2, pluss hems. Hytta inneholder delikat innredet stue med kjøkkendel, samt romslig og lys sovealkove med dobbeltseng. Stor og luftig, delvis avlukket hems med utsikt.

Hemsen har en dobbeltseng (120 cm bred) og en enkeltseng, dette på hver side av trappa. 
Ettermiddagssol får dere på vestvendt veranda med bålplass - 6 meter opp i lufta. 

Selv vinterstid kan man kjøre helt inn til hytta, vi sikrer brøytet vintervei. Man kan bo opptil 5 personer i hytta,- på komfortable madrasser med varme, og tykke dyner og puter. Denne hytta passer perfekt for par og familie.

Gasskomfyr, kjøleskap, delikat bad med dusj, vask og toilet. Hytta er fullt vinterisolert og har sentralfyring. Ved, gass, stearinlys og tilhørende forbruksvarer er tilgjengelig. 

Den koselige verandaen strekker seg rundt hele hytta. Robuste trestoler og bålpanne for matlaging, varme og kos er plassert mot solnedgangen. Panoramautsikten med fjell og fossefall er storslagen!

Nedenfor hytta er det et idyllisk, eget bålsted med benker rundt.

Ta med ski og bruk de på snødekt skogsvei eller fritt i naturen. Truger og spark for 2 personer er tilgjengelig til fri benyttelse. Veien fra og til hytta gjør sparkturen til en uforglemmelig opplevelse. Ski og sykkelkart ligger i hytta. 

Prisen fremkommer i bookingkalender og er uavhengig av antall personer.

Les hva andre skriver: