Våre hytter

Vi tilbyr tre unike tretopphytter, samtlige med høy standard og praktisk utforming. De er innredet delikat og lunt slik at du skal få oppleve lavmælt luksus under ditt opphold. Dyttholsknatten ligger avskjermet for seg selv, mens Treknatta 1 og 2 har nærhet til hverandre. Derfor passer de to tretopphyttene perfekt til bedriftssamling eller når storfamilien skal feire en hyggelig sammenkomst!

V gleder oss til å gi dere årets opplevelse!

Image 31

Eventyrlig helg i tretopphytte

Lyst til å våkne opp seks meter over bakken med panoramautsikt over fjell og fossefall? Tretopphytten Fosstopp byr på stemningsfulle naturopplevelser med hotellkomfort. 

Lørdag morgen vekkes jeg da gryende morgenlys treffer ansiktet. Lang unna høres et jevnt sus som minner om airconditionen på utenlandske hotell. Men jeg befinner meg ikke i utlandet, jeg er i en tretopphytte på grensen til Vassfaret nasjonalpark og lyden kommer fra vannet som bruser i elven rett nedenfor sengen.

Les mer på reisepluss.no

Image 28

Hedalen og Vassfaret – tretopphytte, bitende vinterkulde og bjørnehistorier

Langt inne i de dype skoger i Hedalen finnes det en unik hytte, en tretopphytte. Altså en hytte som er bygget oppe i trærne. Da jeg fikk muligheten til å ta med 3 gode venner og besøke denne hytta, var jeg ikke vanskelig å be. Jeg elsker hytteturer! Og jeg elsker å være langt utenfor allfarvei.

Vi setter oss i bilen som er fylt opp med skiutstyr, masse mat og en mengde bagasje som får oss til å se ut som vi skal på en ukes tur, og ikke en enkel overnatting på en hytte. Jo mer vi nærmer oss Hedalen, jo lenger ned synker temperaturmåleren. Når tallene på dashbordet viser at vi er helt nede i minus 23 grader, stivner til og med vi litt i maska. Det er godt det meste i bagen min er ull. Dog er jeg litt usikker på den skituren jeg hadde planlagt når vi kommer frem.

Les mer på globetrotterlisa.com