Våre hytter

Vi tilbyr tre unike tretopphytter, med høy standard og praktisk utforming. De er innredet delikat og lunt slik at du skal få oppleve lavmælt luksus under ditt opphold. Dyttholsknatten ligger avskjermet for seg selv, mens Treknatta 1 og 2 har nærhet til hverandre. Derfor passer de to tretopphyttene perfekt til storfamilien som skal feire en hyggelig sammenkomst! Hyttene er utformet slik at de ikke skal være innsyn til hverandre, om to forskjellige grupper leier hyttene.

Vi gleder oss til å gi dere årets opplevelse!

 

Fosstopp – Mellom tretoppene i Valdres

"I skogen i Valdres, langs elvebredden av Aurdøla ligger de tre tretopphyttene til Fosstopp. Med sin idylliske plassering rett nedenfor et fossefall er en overnatting her en spektakulær nær natur-opplevelse." 

Trykk deg gjerne inn på bloggen til Desirée Travels

Skogfar Slapper Av I Sofa.C1ca7114d8a8a2897aa33b6427bd4444

Skogfar og skogfrue

Som en bryllupsgave for Skogfar og frue fikk jeg en tur til en trehytte hos Fosstopp som ligger rett ved Vassfaret. Når vi kom frem ble vi overveldet av hvor flott beliggenhet det var. Dyttholsknatten hytta ligger ved en foss som renner ut i en elv som passerer forbi.

Les mer på siden til Skogfar.

2018 01 15 0006

Hedalen og Vassfaret – tretopphytte, bitende vinterkulde og bjørnehistorier

Langt inne i de dype skoger i Hedalen finnes det en unik hytte, en tretopphytte. Altså en hytte som er bygget oppe i trærne. Da jeg fikk muligheten til å ta med 3 gode venner og besøke denne hytta, var jeg ikke vanskelig å be. Jeg elsker hytteturer! Og jeg elsker å være langt utenfor allfarvei.

Les mer på globetrotterlisa.com

Stue Med Bespisning (1)

Eventyrlig helg i tretopphytte

Tretopphytten Fosstopp byr på stemningsfulle naturopplevelser med hotellkomfort. 

Lørdag morgen vekkes jeg da gryende morgenlys treffer ansiktet. Lang unna høres et jevnt sus som minner om airconditionen på utenlandske hotell.
Men jeg befinner meg ikke i utlandet, jeg er i en tretopphytte på grensen til Vassfaret nasjonalpark og lyden kommer fra vannet som bruser i elven rett nedenfor sengen.

Les mer på reisepluss.no

Notar Oslo på tur til Fosstopp

Notar Oslo har lagt sin årlige tur til Fosstopp. Ta en titt på hva de opplevde i denne videoen.