Treknatta 2 (kan ikke bookes pr. tid)

Treknatta2bilde (2)
Størrelse25 kvm + romslig hems
Sengeplasser6 personer
Soverom3 soverom

Treknatta 2 er en av et todelt vidunder nær Vassfaret.
Kan leies fra 3.500,-

Tretopphytta er på 25 m2 og inneholder en koselig innredet stue og romslig kjøkken. Det er et romslig soverom med to sengeplasser nede. Andre etasje har to separate soverom med fire sengeplasser. Luksus 8 meter opp i lufta!

Man kan bo opptil 6 personer i hytta,- på komfortable madrasser med varme tykke dyner og puter. Denne hytta har og en ekstraseng stående, ta kontakt om det sku være et behov!

Gasskomfyr, kjøleskap, delikat bad med dusj, vask og toalett. Hytta er fullt vinterisolert og har sentralfyring. Ved, gass, stearinlys og tilhørende forbruksvarer er tilgjengelig. 

Treknatta 1 og 2 er festet i furutrær 8 meter over bakken, -her vil du oppleve ekte høydefølelse! Disse to hyttene er innrammet av et felles glassrekkverk og en stor platting som totalt fremstår som et imponerende stort byggverk! 

Den romslige verandaen strekker seg rundt begge hyttene. Robuste trestoler og en bålpanne for matlaging, varme og kos er plassert mot solnedgangen. Det er ca. 70 meter til elven. De er utformet slik at det kan være to separate grupper som kan leie hver sin hytte uten innsyn til hverandre.