Image 2

Spørsmål og svar

Hva koster det å leie tretopphyttene?
Det finner du i bookingkalenderen. Tretopphyttene koster normalt fra kr. 3000,- til kr. 4500,- pr. døgn. Prisen inkluderer ved til bålpanner, gass, stearinlys, fyrstikker, kaffe, te, toalett- og tørkepapir. På vinterstid er det truger og sparker til låns, og på sommertid er det fiskeutstyr til fritt bruk.

Hvordan skal vi betale?
Du får tilsendt faktura.

Når kan vi overta hytta og når må vi forlate hytta?
Ankomst fra Kl. 16.00 og avreise innen Kl. 13.00 .

Hvor ligger tretopphyttene?
Hyttene ligger i Hedalen, nær sagnomsuste Vassfaret naturpark. Endelig veibeskrivelse får du før ankomst. Vi ønsker å holde nøyaktig beliggenhet hemmelig så gjestene får oppleve naturen helt alene.

Hvor finner vi nøkkel?
Informasjon om dette sendes på e-post ved bestilling.

Er det Internet tilgjengelig?
Vi tilbyr ikke WiFi, men det er meget god 4G dekning i området fra både Telenor og Telia. Veggmontert tv med HDMI kabel i Treknatta 1

Hvordan er badet?
Dette er de eneste tretopphyttene i Skandinavia hvor du har bad med høy standard oppe i hytta. Her er det vask, toalett og dusj, samme standard som du forventer å finne på et hotellrom.

​Hvordan varmes hytta?
Du stiller bare varmen med en knapp. Hytta er behagelig varm når du kommer og er full vinterisolert.

Er det innlagt strøm?
Hytta ligger langt fra bebyggelse så den er ikke tilkoblet strømnettet, men det er vanlige 220 volts stikkontakter. Strømmen kommer fra store solcellepanel og et aggregat som starter automatisk om det skulle være for lite sol.

​Kan vi ta med hund?
Ja, i Treknatta 1 er det lov med hund. På grunn av allergier kan du ikke ta med hund i de andre hyttene.

Hvordan er muligheten til å fiske ved tretopphyttene?
Fossen ligger 20 til 70 meter fra hyttene, på sommerstid er det fiskeutstyr i hytta. Vi ordner fiskekort for kr. 50 per døgn.

Hva trenger vi å ta med?
Det du selv ønsker av mat og drikke under oppholdet.

Kan vi bestille sengetøy og håndkle?
Du kan enten ta med sengetøy og håndkle selv eller betale kr. 150,- pr. gjest. Sengetøyet legger du på selv, såpe er inkludert. Dette bestilles samtidig med booking.

Er det kaffetrakter i hytta?
Nei, men kjele til å koke vann i og presskanne. Kaffe og te er inkludert.

​Kan vi bestille mat i tretopphytta?
Man kan bestille matkasse også med innslag av lokalmat. Da venter maten i kjøleskapet. Dette bestilles direkte fra nærbutikken Joker i Hedalen på telefon 61 34 95 03.

Utforming i hyttene
Vi gjør oppmerksom på at i samtlige hytter, er tilgangen til 2.etasje via stige. 

Hva med avbestilling?
Ved avbestilling eller flytting til annen dato mer enn 21 dager før ankomst refunderes alt minus et gebyr på booking kostnader på kr 299,- Ved avbestilling fra 21 til 7 dager før ankomst refunderes 50%. Ved avbestilling mindre enn 7 dager før ankomst ingen refusjon. Må du avbestille pga. sykdom anbefaler vi deg å sjekke om din reiseforsikring dekker dette.

Kan vi bestille renhold?
Ja, renhold koster kr. 500,- Dette bestilles samtidig med booking. Renhold inkluderer ikke søppelhåndtering og oppvask. Dersom rengjøringen som er utført av kunde ikke tilfredsstiller våre krav, vil vi etter-fakturere dette etter medgått tid, til en timepris av kr 300,-

Går det offentlig transport til tretopphyttene?
Nei, det finnes ikke beboelse nær hytta, og derfor heller ikke offentlig transport. Du må kjøre bil selv eller ta Valdresekspressen til Nes i Ådal og bestille taxi derfra. Taxi kan bestilles på telefon nr. 959 50 711. Ønskes transport fra Gardermoen så kan dette også avtales hvis du booker på telefon.