68A5926

Spørsmål og svar

Hva med smittevern?
Vi er pålagt å desinfisere alle flater, brytere og andre kontaktflater mellom gjestebesøk. Vi har også en betalt "klargjøring av hytte" på våre bookinger for å koste arbeidet til ny gjest ankommer hytten. Hytten skal dermed alltid være ren, ryddig og smittefri til innsjekk. Anbefaler våre kunder til å rydde og forlate våre hytter i god stand, siden det hjelper oss med arbeidet med å holde ett smittefritt tilbud til våre gjester.

Er det mulig å sette seg opp på venteliste?
Ja, dette er mulig. Send oss en mail på post@fosstopp.com, vi vil sette deg opp på listen og tar kontakt om det åpner seg.

Hva koster det å leie tretopphyttene?
Det finner du i bookingkalenderen. Tretopphyttene koster normalt fra kr. 3000,- til kr. 4900,- pr. døgn. Prisen inkluderer ved til bålpanner, gass, stearinlys, fyrstikker, kaffe, te, toalett- og tørkepapir. På vinterstid er det truger og sparker til låns, og på sommertid er det fiskeutstyr til fritt bruk.

Hvordan skal vi betale?
Du får tilsendt faktura.

Når kan vi overta hytta og når må vi forlate hytta?
Ankomst fra Kl. 16.00 og avreise innen Kl. 13.00 .

Hvor ligger tretopphyttene?
Hyttene ligger i Hedalen, nær sagnomsuste Vassfaret naturpark. Endelig veibeskrivelse får du før ankomst. Vi ønsker å holde nøyaktig beliggenhet hemmelig så gjestene får oppleve naturen helt alene.

Hvor finner vi nøkkel?
Informasjon om dette sendes på e-post ved bestilling.

Er det Internet tilgjengelig?
Vi tilbyr ikke WiFi, men det er meget god 4G dekning i området fra både Telenor og Telia. Veggmontert TV med HDMI kabel i Treknatta 1

Hvordan er badet?
Dette er de eneste tretopphyttene i Skandinavia hvor du har bad med høy standard oppe i hytta. Her er det vask, toalett og dusj, samme standard som du forventer å finne på et hotellrom.

​Hvordan varmes hytta?
Du stiller enkelt inn varmen på et display. Hytta er behagelig varm når du kommer og er full vinterisolert.

Er det innlagt strøm?
Hytta ligger langt fra bebyggelse så den er ikke tilkoblet strømnettet, men det er vanlige 220 volts stikkontakter. Strømmen kommer fra store solcellepanel og et aggregat som starter automatisk om det skulle være for lite sol.

​Kan vi ta med hund?
Ja, i Treknatta 1 er det lov med hund. På grunn av allergier kan du ikke ta med hund i de andre hyttene.

Hvordan er muligheten til å fiske ved tretopphyttene?
Fossen ligger 10 til 70 meter fra hyttene og på sommerstid er det fiskeutstyr tilgjengelig for utlån. Fiskekort kan kjøpes av Styret for Hedalsfjella på VIPPS #553092.

Hva trenger vi å ta med?
Det du selv ønsker av mat og drikke under oppholdet.

Kan vi bestille sengetøy og håndkle?
Du kan enten ta med sengetøy og håndkle selv eller betale kr. 200,- pr. gjest. Sengetøyet legger du på selv, såpe er inkludert. Dette bestilles samtidig med booking.

Er det kaffetrakter i hytta?
Nei, men kjele til å koke vann i og presskanne. Kaffe og te er inkludert.

Er det lov med fyrverkeri?
Nei, all bruk av fyrverkeri er forbudt. Kun stjerneskudd er tillatt.

​Kan vi bestille mat i tretopphytta?
Man kan bestille matkasse også med innslag av lokalmat. Da venter maten i kjøleskapet. Ta kontakt med oss så ordner vi resten.

Utforming i hyttene
Vi gjør oppmerksom på at i samtlige hytter, er tilgangen til 2.etasje via stige. 

Hva med avbestilling?
Ved avbestilling eller flytting til annen dato mer enn 21 dager før ankomst refunderes alt minus et gebyr på booking kostnader på kr 299,- Ved avbestilling fra 21 til 7 dager før ankomst refunderes 50%. Ved avbestilling mindre enn 7 dager før ankomst ingen refusjon. Må du avbestille pga. sykdom anbefaler vi deg å sjekke om din reiseforsikring dekker dette. Vi ser at ikke alle forsikringsselskap dekker tap med følge av Corona. Anbefaler da alle å sjekke at din forsikring dekker Coronarelatert avbestilling.

Kan vi bestille renhold?
Ja, renhold koster kr. 600,- Dette bestilles samtidig med booking. Renhold inkluderer ikke søppelhåndtering og oppvask. Dersom hytta ikke er forlatt i en ryddig og forsvarlig stand, vil vi etter-fakturere dette etter medgått tid.

Går det offentlig transport til tretopphyttene?
Nei, det finnes ikke beboelse nær hytta, og derfor heller ikke offentlig transport. Du må kjøre bil selv eller ta Valdresekspressen til Nes i Ådal og bestille taxi derfra. Taxi kan bestilles på telefon nr. 959 50 711. Ønskes transport fra Gardermoen så kan dette også avtales hvis du booker på telefon.