Ønsker du å leie trehytte på tretoppen?

Er du på utkikk etter en magisk tur i den idylliske naturen her i Norge?
Fosstopp tilbyr unike tretopphytter til leie i vakre Valdres. Her kan man se med egne øyne at Valdres virkelig er en av Norges skatter. Trekk inn den friske luften og den magiske utsikten i våre delikate og lune trehytter.

Vi tilbyr tre forskjellige trehytter til leie, alle innredet for å gå deg og dine til å føle dere komfortable og varme i vakre omgivelser.

Velg en trehytte som passer for ditt behov

Tretopphytten Dyttholsknatten på 17m2 ligger 6 meter over bakken, med 5 sengeplasser, romslig og lys stue, moderne kjøkken og en veranda som strekker seg rundt hele hytta med bålplass. Treknatta 1 og 2, med 6 sengeplasser hver, ligger 8 meter over bakken, innrammet av en felles veranda som strekket seg rundt begge trehyttene. Uteplassene har selvfølgelig koselig sitteplasser og bålpanne for å holde dere gode og varme.

Disse idylliske tretopphyttene er den perfekte plassen å leie for å nyte det vakre og magiske Norge har å tilby. Ta med famille, venner eller kollegaer på en opplevelse de aldri kommer til å glemme. Her kan dere utforske naturen rundt med morsomme aktiviteter, eller ta det helt med ro i trehytten flere meter over bakken. Mulighetene er endeløse i våre tretopphytter.

Har du noen spørsmål angående leie av våre tretopphytter, er det bare å kontakte oss i Fosstopp.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en hytteopplevelse du sent vil glemme!