EZ6Q0647

For deg som ønsker overnatting i Valdres

Ta turen til vakre Valdres for en overnatting du aldri kommer til å glemme. Fosstopp tilbyr tre fantastiske tretopphytter som svever flere meter over bakken i nærkontakt med trærne. Her kan du oppleve en overnatting uten like i direkte kontakt med den magiske naturen Valdres har å tilby. Opplev idylliske Valdres i komfortable og romslige omgivelser sammen med familie, venner eller kollegaer.

Tretopphytten Dyttholsknatten har en lun og delikat innredning med plass til hele 5 overnattingsgjester. Her kan dere nyte naturen og hverandres selskap hele 6 meter over bakken. Man kan selvfølgelig også ta turen ned trappen for å se hva Valdres har å tilby av spennende aktiviteter på bakkeplan.

Treknatta 1 og 2 ligger hele 8 meter over bakken og har plass til opptil 6
overnattingsgjester hver. Disse to hyttene er koblet sammen med en felles veranda med koselige sitteplasser og bålpanne.

Vi er det naturlige valget for bedrifter eller sosiale sammenkomster som krever god plass, og som ønsker unik overnatting på Valdres.


Du trenger ikke å reise langt for unik overnatting

Har du lyst å oppleve en overnatting uten om det vanlige, anbefaler vi å ta turen til Valdres. Du vil føle nærhet til naturen rundt, samtidig som du vil oppleve en komfortabel og god overnatting - under to timer fra Oslo og Gardermoen. Du trenger ikke å reise langt for å kunne nyte det fredelige og naturskjønne Norge.


Mat fra lokale produsenter

Som gjest hos oss ønskes du velkommen til nye smaksopplevelser fra lokale matprodusenter. Vi har varierte smaker av god valdreskost. La deg inspirere!

Vi i Fosstopp er lokale ildsjeler som brenner for utvikling av nærområdet og som ønsker at flere får oppleve de fantastiske mulighetene vi har innen natur og kultur.

Har du noen spørsmål angående overnatting i Valdres, er det bare å kontakte oss i Fosstopp. Du skal kunne lene deg på vår lokalkunnskap. Vi setter pris på å dele våre erfaringer med våre engasjerte gjester.

 

Vi vil gjerne hjelpe deg og dine med å oppleve en uforglemmelig overnatting!