EZ6Q0647

For deg som ønsker overnatting i Valdres

Ta turen til vakre Valdres for en overnatting du aldri kommer til å glemme. Fosstopp tilbyr tre fantastiske tretopphytter som svever flere meter over bakken i nærkontakt med trærne. Her kan du oppleve en overnatting uten like i direkte kontakt med den magiske naturen Valdres har å tilby. Opplev idylliske Valdres i komfortable og romslige omgivelser sammen med familie, venner eller kollegaer.

Tretopphytten Dyttholsknatten har en lun og delikat innredning med plass til hele 5 overnattingsgjester. Her kan dere nyte naturen og hverandres selskap hele 6 meter over bakken. Man kan selvfølgelig også ta turen ned trappen for å se hva Valdres har å tilby av spennende aktiviteter på bakkeplan.

Treknatta 1 og 2 ligger hele 8 meter over bakken og har plass til opptil 6
overnattingsgjester hver. Disse to hyttene er koblet sammen med en felles veranda med koselige sitteplasser og bålpanne.

Har du lyst å oppleve en overnatting uten om det vanlige, anbefaler vi å ta turen til Valdres. Du vil føle nærhet til naturen rundt, samtidig som du vil oppleve en komfortabel og god overnatting.

Har du noen spørsmål angående overnatting i Valdres, er det bare å kontakte oss i Fosstopp.

Vi vil gjerne hjelpe deg og dine med å oppleve en uforglemmelig overnatting!